Over ons

Loods aan Zee is en blijft van origine een vereniging met statuten. U kunt de statuten HIER downloaden.

Loods aan zee is een plek van en voor strandliefhebbers. De faciliteiten vormen een paradijs voor strandliefhebbers die op zoek zijn naar gemak en comfort. In de grote loods op het strand kunnen leden stoelen en windschermen opslaan. Geen gesleep meer met spullen dus. En dan lekker vanuit je eigen luie stoel de zon in de zee zien zakken. Toiletten, douche en drinkwater zijn altijd bij de hand. Net als een Nespresso-apparaat voor een heerlijk kopje koffie en koelkasten waarin drankjes koel gehouden kunnen worden. Wij hebben voor de kinderen speelgoed in de loods liggen.

Er zijn windschermen en ligbedden te huur zolang de voorraad strekt. Reserveren is niet mogelijk. Betalen bij de Loods kan het liefst per PIN en contant.

Over ons

Loods aan Zee is en blijft van origine een vereniging. Een plek van en voor strandliefhebbers. De faciliteiten vormen een paradijs voor strandliefhebbers die op zoek zijn naar gemak en comfort. In de grote loods op het strand kunnen leden stoelen en windschermen opslaan. Geen gesleep meer met spullen dus. En dan lekker vanuit je eigen luie stoel de zon in de zee zien zakken. Toiletten, douche en drinkwater zijn altijd bij de hand. Net als een Nespresso-apparaat en koelkasten waarin drankjes koel gehouden kunnen worden. Wij hebben voor de kinderen speelgoed in de loods liggen.

Tegen een geringe vergoeding kunnen leden koffie/thee verkrijgen. Ook zijn er windschermen en ligbedden te huur zolang de voorraad strekt. Reserveren is niet mogelijk. Betalen bij de Loods kan per PIN en via QR codes voor mobiel betalen.

Bij Loods aan Zee kun je comfortabel genieten van een lange dag aan zee. Bekijk de foto’s op deze website om een indruk te krijgen.

Bij goed strandweer is Loods aan Zee in het seizoen dagelijks open van 9.00 tot 21.00 uur. Bel bij twijfelachtig weer de strandtelefoon voor informatie of de Loods open is. Strandtelefoon: 0612790737

Het seizoen duurt van april/mei tot in september. Beheerders houden de boel in de gaten en ontvangen de leden gastvrij.

Activiteiten:

  • Zomerborrels;
  • Opening- en sluiting van het seizoen;
  • Algemene Ledenvergadering elk voorjaar.

De vereniging ‘Het stille strand’ exploiteert de Loods. De vereniging heeft een bestuur en statuten. De statuten kunt u HIER downloaden.

Bestuur:

  • Peter Obdam (voorzitter en algemene zaken)
  • Jasper Nieuwenhuizen (penningmeester)
  • Nini Spits (secretariaat) 
  • Frank Overpelt (en Hans Tesselaar) (portefeuille bouwzaken en onderhoud)
  • Marijke van Sluis (coördinator beheerders)

 

Loods aan Zee komt graag in contact met leden die zich willen inzetten voor onze vereniging. Meld je aan bij het secretariaat (info@loodsaanzee.nl)

KvK 40634407